Три семинара с Лоренцо Кампезе

Сертификационно обучение в метода “Скулптурата на живота”®
24.10.2024
Интегралeн & трансперсоналeн коучинг
30.05.2024

Три семинара с Лоренцо Кампезе

Дни и време на провеждане
Дата - 08/12/2022
18:00 - 19:30


Поредица от три вечерни онлайн семинара

с Лоренцо Кампезе

С превод на български език

Лоренцо е основател и директор на „Школата по Интегрални констелации и еволюционни техники” – Италия. Той е преминал през обучения по Соматични преживелищни практики, Интегрална Соматична Психология, Системни Констелации, Съзнателна Комуникация и др. и през изминалите десетилетия интегрира в опита си множество източни и западни подходи за личностно израстване и трансформация. В последните 20 години той работи в полето на интегралното консултиране, организационният коучинг и системните констелации. Понастоящем неговия подход комбинира, по един хармоничен начин, всички тези опитности, съчетавайки ги в един подход за трансформация, който следва Интегралната парадигма на Кен Уилбър, която разглежда човека като единство на Тяло, Душа и Дух, включвайки в работата си четирите основни измерения на битието – Вътрешното индивидуално – психиката; Външното индивидуално – тялото; Вътрешното колективно – културната матрица, в която съществува индивида; И външното колективно – социалните системи, от които всеки един от нас, е съставна част.

Семинарите по теми

 

08.12.2022 от 18:00 до 19:30 ч.

Въведение в „Скулптурата на живота“ – използване на размери, пространство, движения на тялото и интуиция за по-дълбоко усещане за реалността
Тази техника е много повече от просто въвеждащо ниво към Семейните констелации, това е задълбочен самостоятелен подход, който за най-кратко време обновява по един дълбок начин работата ни с хора, независимо дали в контекста на коучинга, консултирането или терапевтичната работа.
Едно невероятно ниво на нова информация и прозрения може да възникне, когато използваме това, което сме – тяло, ум, душа и дух, по един интегрален начин.
Пространственото представяне на даден проблем е различна форма на език, който се свързва с по-висшия източник на знание, което наричаме „поле на познанието“, за да събуди осъзнаването, да внесе светлина в тъмнината и да намери непредвидими решения.

20.01.2023 от 18:00 до 19:30 ч.

Да бъдеш прошка… и да живееш щастливо – анатомията на прошката според интегралните семейни констелации.

Има огромна разлика между прощаването и прошката. Последното означава да бъдем във вътрешното си пространство и да сме едно с нашия по-висш Източник, с нашето усещане за единство. Мъдростта е разбирането на взаимозависимата природа на всяко Аз, разбирането на великия танц на съдбите, дълбоко свързани помежду си в цялата мрежа на живота.

10.02.2023 от 18:00 до 19:30 ч.

Пътят на “мирния воин” – въведение в интегралните семейни констелации.
Смелостта да останем в празното пространство на незнанието, без да отстъпим крачка назад, без да се изплашим страховете си, да се оставим напълно на настоящия момент, да останем смирени в служба на клиента, да присъстваме без преценки и очаквания… това са някои от качествата на “мирния воин” в констелациите.
Онова, което се изисква е едно дълбоко, вертикално подреждане на ума, сърцето и волята в едно, чрез ясен поглед, ясен ум, отворено сърце, свързана воля.

Tакса общо за трите семинара:

80 лв. при внасянето ѝ до 08.11.2022

120 лв. след 08.11.2022

За да се запишете, изпратете ни заявка чрез формата по-долу, за да Ви изпратим банкови детайли и да ви включим в групата.

Всички заплатили ще получат линк и парола към Zoom.

Сподели

This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.