Често задавани въпроси

По какъв начин мога да внеса таксата си за събитие, за което съм се записал/а?

Внасянето на таксата се извършва единствено по банков път в лева, като потребителят депозира сума равна на стойността на посочената за съответното обучение/модул от обучение такса, в съответствие с указаните от Фондация „ИИР“ срокове, и едва след като плащането бъде потвърдено, мястото в съответното обучение/модул от обучение или семинар, се счита за заето. Всички такси и комисионни, свързани с превода на таксата, са за сметка на участника.

Как мога да се запиша за събитие, към което проявявам интерес и за което вече съм получил информация от вас?

Записването за събитие се осъществява чрез изпращане на имейл (integral.institutebg@gmail.com), с текст „Потвърждавам интереса си за участие в……………., моля да ми изпратите банкова сметка “. Не можете да се запишете по телефон, чрез sms или чрез съобщение във Facebook страницата ни.

Как да разбера каква е таксата за участие в дадено събитие и какви са условията?

Можете да получите пълната информация, касаеща конкретно събитие, чрез изпращане на запитване по имейл (integral.institutebg@gmail.com), чрез формата за контакти на сайта или чрез регистрационна форма, публикувана на сайта и/или във Facebook страницата ни, като упоменете задължително името на събитието. Не можете да получите тази информация по телефон, чрез sms или чрез съобщение във Facebook страницата ни. При запитване от Ваша страна, ще получите имейл с прикачен файл, в който ще можете да намерите цялата информация, отнасяща се до конкретно събитие и да вземете информирано решение по отношение на участието си.

Защо не мога да намеря таксите за участие в сайта?

Информацията, свързана с условията за участие в дадено събитие обичайно е доста по-обширна от само обявяването на таксата и може да съдържа различни срокове за внасяне на таксата с отстъпка, условия за отказ от участие, условия за участие в супервизии или интервизии, сертификационни изисквания и др. За нас е важно, при запитване от Ваша страна, Вие да получите пълната информацията, свързана с конкретното обучение или семинар и да имате възможност да вземете информирано решение за участие. Тази информация получавате в прикачен файл и можете да я запазите на компютъра си, за да направите справка всеки път, когато Ви е необходимо.

Мога ли да получа фактура?

Да, за тази цел е необходимо да ни изпратите данните на фирмата.

Как мога да разбера дали мястото ми за конкретно събитие е запазено?

Всяко място се счита за заето при преведена такса.

Кои са случаите, в които няма да мога да се включа в събитие, към което проявявам интерес?

Възможно е да не можете да вземете участие в дадено събитие ако:

  • Има ограничение в броя на участниците и групата вече е запълнена
  • Изискванията на семинара/обучението са за специално образование, което Вие нямате.
  • В следствие на форсмажорни обстоятелства, събитието е отменено.
Какво се случва, ако внеса таксата си, а събитието не се състои?

При отмяна на събитие таксата Ви ще бъде сторнирана обратно по банковата сметка, от която сте я превели. При желание от Ваша страна, таксата Ви може да бъде прехвърлена към друго събитие, към което проявявате интерес, за което е необходимо да ни уведомите чрез имейл.

При отлагане на събитие /изместване на събитието на други дати/ таксата Ви ще бъде сторнирана обратно по банковата сметка, от която сте я превели или по ваше желание, ще остане за новоназначените дати. При желание от Ваша страна, таксата Ви може да бъде прехвърлена към друго събитие, към което проявявате интерес, като при последните два варианта е необходимо да ни уведомите чрез имейл.

*Във всички горепосочени случаи, е необходимо да ни изпратите по имейл банковата си сметка.

*Моля, пазете вносните си бележки!

Кога ще получа информация за графика и мястото на провеждане на събитието?

Обичайно, информация за графика на провеждане и адреса на залата, се изпращат до всички участници най-късно до две седмици преди началото на събитието.

Изпратих имейл, но не получавам отговор.

Получаваме десетки имейли всеки ден, затова Ви молим да проявите търпение и да изчакате. Обичайно, отговаряме в рамките на няколко дни. Моля, да проверявате също и СПАМ папката си. Ако не сме Ви отговорили повече от седмица, ни пишете отново, тъй като има вероятност да не сме получили имейла Ви.

Защо е необходимо да потвърждавам, че съм получил/а имейла ви?

Възможно е имейлите, които Ви изпращаме да попадат в СПАМ папката Ви или да не ги получавате изобщо. По тази причина и за да сме сигурни, че сте получили информацията, която Ви е необходима, за нас е важно да получим обратна връзка, че сте получили имейла ни.

This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.