За нас

ЗАЩО ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ


ИНТЕГРАЛНА ОБЩНОСТ

УЧИТЕЛИ НА СВЕТОВНО НИВО

СЕРТИФИКАЦИЯ И СОБСТВЕНА ПРАКТИКА

Институт за Интегрално Развитие е образователна организация, работеща в полето на новата интегрална парадигма. Нашата организация предлага интегрално, интердисциплинарно образование и обучение – уникално съчетание между теория и практика, страст и разум. ИИР осъществява своята мисия, предлагайки знания и опитности, които са авангарда на съвременното познание. Ние предлагаме обучителни, себеизцелителни и трансформативни програми за хора (професионалисти и непрофесионалисти), въвлечени в потока на личностната трансформация и на трансформацията на света, в който живеем.
ИИР е в договорни отношения и работи в тясно сътрудничество с подобни организации извън България. С интегралния подход на програмите и практиките, водени от световно признати учители и водещи, които нашият Институт предлага, ние се стремим да предложим възможност на всеки да избере система или метод насочени към възстановяване и поддържане на оптималното физиологично, психо–емоционално и когнитивно функциониране, както и на оптималната и здрава социална и културална адаптация и себереализация. Интегралните трансформативни методи обръщат внимание на всеки аспект от човешкото битие – тяло, ум, емоции, душа, дух, социум и културална матрица.
По време на тези тренинги, семинари и уъркшопи вие имате шанса да се срещате с други интегрално вдъхновени хора, стъпили също на пътя на личния растеж и развитие. За много от нас стандартните вярвания за това какво е живота, вече не са удовлетворителни. Ние живеем с едно дълбоко усещане за някаква липса и постоянно търсим да запълним тази липса в новите философии, новата наука и древното знание. Ние вярваме, че има четири въпроса от критична важност, на които всяко човешко същество истински се нуждае от отговор за да живее наистина пълноценен живот.
  •  Кой съм аз всъщност?
  •  Каква е моята лична, същинска идентичност: специфичните таланти и умения, които аз съм избрал да изявя в този живот?
  •  Каква е моята цел да бъда тук: пътя на растеж, който аз ще следвам, постиженията и приноса, които възнамерявам да направя?
  •  Кой съм аз във взаимоотношенията си с другите хора: какво искам да преживея и да допринеса във връзките си с другите?

Ако тези въпроси интересуват и вас, ние ви каним да се присъедините към нашата мисия и да проверите за себе си дали това, което ИИР предлага ще може да ви помогне във вашето пътуване. Нашето верую е, че за да можем да излекуваме света, в който живеем, първо трябва да бъде изцелена човешката душа!

Ние сърдечно Ви благодарим, че избрахте да отделите част от времето си и да го споделите с нас в тази съдбоносна повратна точка в нашата обща еволюция!

МИХАЕЛА МИХАЙЛОВА

Основател и председател на УС


СИМЕОН СИМОВ

Основател и Изпълнителен директор


КРИСТИНА НИКОЛОВА

Асистент обучения


180

Над 180 обучителни модула

1200

Повече от 1200 участници

30

30 преподаватели на световно ниво

16

16 партньорски организации от Европа и Америка

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ НЮЗЛЕТЪР


This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.