Сертификационно обучение в Процеса “Сънуващото тяло”®

Интегрални организационни и бизнес констелации®
30.06.2022
Сертификационно обучение в метода “Скулптурата на живота”®
16.03.2023

Сертификационно обучение в Процеса “Сънуващото тяло”®

Дни и време на провеждане
Дата - 01/12/2022 - 04/12/2022
Целодневен


Четириденвен сертификационен тренинг за фасилитатори в процеса “Сънуващото тяло”®

в партньорство с

„Школа по Интегрални констелации и еволюционни техники” – Италия

Лоренцо Кампезе

Лоренцо е основател и директор на „Школата по Интегрални констелации и еволюционни техники” – Италия. Той е преминал през обучения по Соматични преживелищни практики, Интегрална Соматична Психология, Системни Констелации, Съзнателна Комуникация и др. и през изминалите десетилетия интегрира в опита си множество източни и западни подходи за личностно израстване и трансформация. В последните 20 години той работи в полето на интегралното консултиране, организационният коучинг и системните констелации. Понастоящем неговия подход комбинира, по един хармоничен начин, всички тези опитности, съчетавайки ги в един подход за трансформация, който следва Интегралната парадигма на Кен Уилбър, която разглежда човека като единство на Тяло, Душа и Дух, включвайки в работата си четирите основни измерения на битието – Вътрешното индивидуално – психиката; Външното индивидуално – тялото; Вътрешното колективно – културната матрица, в която съществува индивида; И външното колективно – социалните системи, от които всеки един от нас, е съставна част.

Процесът, свързан с метода “Сънуващото тяло” представлява авторска разработка на Лоренцо Кампезе, представляваща концептуализирана съвкупност от подходи, съставена в следствие на 25-годишния опит на автора в областта на терапията, личностното и духовното развитие, представляваща една компресирана и уникална формула, базираща се на концепциите, прозренията, методологията и опитностите от няколко подхода, в това число –  констелации, “Соматично преживяване”, школата на Интегрална соматична психология, елементи от източните динамични медитации, базирани на движението терапии като Фелденкрайс, техника Александър и др., а също така набор от шамански практики и ритуали и други.

Един безкраен източник на сила за трансформация и разширяване лежи в нашите тела и нашите фини енергии. В това интензивно обучение ще се научим как да се свързваме с тази сила, която се изразява под формата на усещания, емоции, архетипни образи и прозрения.

Чрез един специфичен процес на фокусиране ще се научим как да използваме тези вътрешни сили, за да:

 • разширим присъствието и осъзнаването си в настоящето
 • се наслаждаваме по-дълбоко на живота в нашата вътрешна и външна реалност
 • трансформираме неприятните и тежки емоции
 • възстановим енергийния поток там, където е бил блокиран
 • се свържем отново с дълбокия източник на Любовта
 • въплъщаваме повече удоволствие в отношенията си

Ще научим още:

 • как да работите със себе си, използвайки DBP®
 • как да предложим сесии DBP® на други хора
 • как да използваме последователност от телесни и фини докосвания на тялото, за да стимулираме трансформация в себе си и другите
 • как да използваме движенията на тялото, за да разрешим това, което блокира нашия живот и нашето разширяване

В края участниците ще получат сертификат за фасилитатор в Dreaming Body Process®.

В края на обучението участниците ще получат сертификат за фасилитатор в Dreaming Body Process®.

  Вашето име (задължително)

  Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  В кое събитие искате да се включите? Моля, отбелязвайте само онези, за които в момента има актуални дати!

  Сънуващото тяло®Биоенергиен коучинг®Усъвършенствана Енергийна Психология®Интегрални бизнес констелации®Интегративно дишане®Интегрално консултиране®Трансформиращо изцеление®БМ Вътрешно Премоделиране®Техники за емоционална свободаTAI®-Техники за вътрешна АлхимияREMAP®AGER®Soul Detective Work-SDW®Trauma Buster Technique®Self Emotional Balancing-SEB®Неврална Соматична Интеграция®Екзистенциален коучинг®Консултанти по Енеаграма®Майндфулнес КоучингИнтегративна Енергийна Психология®Интегрални смейни констелации®

  Съобщение

  Съгласен съм с условията за ползване на сайта и политиката за поверителност.

  Сподели

  This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.