ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ДА СТЕ ЧАСТ ОТ НАС?

Ние ще се радваме да си сътрудничим с вас. Ако сте ентусиазирани, имате идеи и желание да бъдете част от нашето вдъхновение, ние ви каним, според своите възможности и вътрешните ви намерения – да участвате в общи проекти, за да се обучите, да подпомогнете живота и развитието на ИИР и впоследствие да създадете свои собствени услуги.

Има няколко начина да станете част от екипа ни. Можете да изберете според желанието и потребностите си, нивото, което ви съответства – Интегрален асистент, Интегрален сътрудник, Интегрален мениджър.

I – Assistant *

Вашата задача като I – Асистент * ще бъде да намирате и записвате участници за събитията, които организираме срещу 10% от таксата за всеки записан участник. Това е работа, която можете да вършите навсякъде, дори и у дома. Нямате работно време и заплащането е според свършената работа, т.е. колкото повече хора записвате, толкова повече ще получавате.

Можете да използвате натрупаните бонуси, както за участие в обученията ни, така и като допълнителен доход. Интегрален Асистент можете да станете веднага. Необходимо е само да ни изпратите CV на info@integral-bg.eu и ще получите информация за най-близкото предстоящо събитие и начините, по които можете да записвате вашите участници. За да получите бонусите си, е необходимо да ни изпратите банкова сметка.

I – Collaborator **

Вашата задача като I – Сътрудник ** включва условията описани в първото ниво.

Допълнително:

  • Ще можете да печелите допълнително, като асистирате на някои от обученията.
  • Ще можете да публикувате свои статии в блога ни (след одобрение).

Условията за да станете I – Сътрудник **, са да сте участвали в поне 3 наши обучения и да сте записали поне 5-ма човека, в което и да е обучение.

I – Manager ***

Вашата задача като I – Мениджър *** включва тази от първото ниво и при същите условия. Също така, ще можете да използвате отстъпка от таксите за обученията, които желаете да посетите, като за всеки записан от вас участник получавате 10% отстъпка. Третото ниво ви носи и допълнителни бонуси като:

  • Използване на логото на I – Мениджър на уебсайта си, на визитните си картички или на други ваши рекламни материали.
  • Да публикувате свои статии в блога ни.
  • Право на собствена практика по време на Интегралните Академии, денят на отворените врати, фестивали и др., организирани от ИИР или ако нямате такава, безплатно участие в изброените събития.
  • Правото да водите някои от интервизиите срещу заплащане (ако самият вие сте преминал/а съответното обучение и имате опит)
  • Постоянна 10% отстъпка от таксите за обученията, в които желаете да участвате.
  • Участие в месечните срещи на екипа.

Условията да станете I – Мениджър ** са да сте участвали в поне 5 наши обучения и да сте записали поне 20 човека, в което и да е обучение. Също така, е необходимо да допринасяте с идеи за развитие или да подпомагате по друг начин развитието на ИИР, според възможностите си, като по този начин станете интегрална част от екипа ни.

*Всички нива изискват предварително одобрение от екипа на ИИР. Необходимо е да изпратите CV на info@integral-bg.eu, след което ще получите необходимата информация или покана за интервю, според нивото, за което кандидатствате. За да получите бонусите си, е необходимо да ни изпратите банкова сметка.

This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.