Завърши поръчката

Ниво на достъп

Избрали сте достъп до Израстване във времена на еволюционен хаос - ковид, хаос и съзнание

"Д-р Брус Липтън е клетъчен биолог и международно признат лектор. Той е един от лидерите в съвременният свят, които успяват да прокарат мост между науката и познанието за Духа. Д-р Липтън е бил преподавател във факултета по медицина към университета на Уисконсин, а по-късно неговата дейност продължава в изследователският център на университета Станфорд, където успява да направи новаторски пробив при изследванията си на стволовите клетки. Той е автор на бестселъра „Биология на убежденията“, и съавтор със Стив Баерман на бестселъра „Спонтанна еволюция“. През 2009 г. той получава престижната награда „Goi Peace Award“ в Япония, като признание за научните си постижения и за приноса си за създаването на един по-хармоничен свят.
Прочетете новините, посърфирайте из Мрежата или погледнете през прозореца и ще забележите, че цивилизацията ни е в криза. От икономически колапс до разпад на околната среда, от социални и политически сътресения, до климатични промени. От глад, бедност и война, та дори до Ковид пандемия.

Кризата е катализатор на еволюцията! Ако днешните заглавия ви карат да се чудите за съдбата на нашата планета, ето някои новини, които може да ви изненадат – от еволюционна гледна точка, ние сме точно там, където трябва да бъдем. Ние сме заобиколени от доказателства, че сме на прага на голямо еволюционно събитие – една съзнателна еволюция.

Затова, новата биология разпознава днешният глобален хаос като естествена стъпка в един разгръщащ се процес, а не като трагичният край на една унищожена планета. Клетъчният биолог и автор на бестселъри, д-р Брус Липтън, ни предлага гледна точка през призмата на една нова наука, която би могла да ни е от помощ при навигирането в този бурен период от историята на нашата планета. Тези прозрения ни дават възможност да еволюираме от пасивни жертви до отговорни съ-създатели на бъдещия свят.

Прилагането на представените знания има за цел да доведе до самоовластяване на хората, предлагайки възможност за по-добро справяне през този бурен период от историята на нашата планета. Програмата на семинара предлага една смела и обнадеждаваща визия за следващия „холистичен“ етап на човешката цивилизация и как всеки от нас може да участва пълноценно в създаването на един различен и по-добър свят.

Повратната точка на промяната се проявява тогава, когато хората започнат да се събуждат и да стават все по-осъзнати за вродената си сила – една сила, която да превърне страха от нежелана ситуация в надежда за нови възможности. Според Брус, едно чудотворно изцеление очаква тази планета, ако ние, като човешки същества, приемем новата си отговорност да се грижим колективно за Градината, вместо да се борим за тревата."

Цената на абонамента е 40.00€.

Абонаментът изтича след 72 Часа.

Имате ли код за отстъпка? Кликнете тук за да използвате кода си. .


Данни за акаунта Имате вече профил? Логнете се оттук

LEAVE THIS BLANK

Повече информация

За да издадем фактура на фирма, е необходимо плащането да бъде извършено от името на фирмата! В случай, че плащането е направено с карта, издадена на частно лице, фактура може да бъде издадена само на името на платеца, притежател на картата.

Регистрация за бюлетин

 

Информация за плащане Плащане с карта през Stripe

Плащане с карта


This function has been disabled for Институт за интегрално развитие.